It Is The Best Ones (freakytigger) wrote,
It Is The Best Ones
freakytigger

  • Mood:

BOOTS BOOTS BOOTS BOOTS

I love my new boots. They are actually going to fit and be comfortable unlike the ones I bought for a tenner (schoolboy error) 3 yrs ago.

I feel much more mentally and physically prepared for Glastonbury than I was last year. Two nights good sleep will sort me out just so. I have better supplies and will be able to cope with a bit of light rain. All I need now is a mobile.

Work quiz tonight - I will not detain you with any more of the marketing call my bluff questions, instead here are my fiendish qns for the music round. The answer in each case is a product category, i.e. "The Ketchup Song" would be KETCHUP. I have made it quite easy, in fact it will be a high scoring quiz in general.

1. All Saints (thankyou RT) - Black Coffee (Ans: COFFEE. I am banking on nobody remembering it is called this.)
2. Take That - Sure (Ans: DEODORANT. The problem with this is that they sing "Sure" too early.)
3. Theme from MASH (Ans: POTATOES. OK this one is poor.)
4. Adam Ant - Goody Two Shoes (Ans: SHOES!! Oh the subtlety. The beat on this is tremendous, in fact memo-to-self - play it at next Poptimism)
5. Tight Fit - The Lion Sleeps Tonight (Ans: CONFECTIONARY!)
6. Orange Juice - Rip It Up (Ans: JUICE! I am not sure what the proper category name for juice is, natural fruit beverages or something)
7. Def Leppard - Pour Some Sugar On Me (Ans: SUGAR)
8. Madness - Wings Of A Dove (Ans: SOAP. Or FIRMING CREAM. Or anything Dove make really.)
9. Queen - Flash (Ans: CLEANING PRODUCTS. As soon as I played the CD back I realised this is well over the 'too easy' line but too late now.)
10. Marmalade - Ob La Di Ob La Da (Ans: PRESERVES, this is the hardest because people have forgotten this version. One for the Dads.)

As ever having made the Glasto tape I have downloaded a ton of amazing records which need to be broadcast on a crappy tape recorder to grumbling Coldplay fans. One of these is the "Crazy Frog Riddim" except it would actually lead to our murder.

HOWEVER the Crazy Frog Riddim is a masterpiece compared to the distorted parody of music that Mercury Rev have become, thanks 6Music. What the fuck happened? (Or did I just wise up?)
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 7 comments